دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

استقبال آمریکا از توافق روسیه و اوکراین در استانبول

وزیر خارجه آمریکا طی بیانیه‌ای از امضای توافق روسیه و اوکراین برای صادارت غله از اوکراین تحت نظارت سازمان ملل متحد و ترکیه در استانبول استقبال کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۶ - ۰۱ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 July 23
کد خبر: ۱۴۳۵۲۶

به گزارش راهبرد معاصر، «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا طی بیانیه‌ای از امضای توافق روسیه و اوکراین برای صادارت غله از اوکراین تحت نظارت سازمان ملل متحد و ترکیه در استانبول استقبال کرد.

وی افزود که این توافق که با میانجی‌گری سازمان ملل صورت گرفت، گامی مثبت در راستای رسیدگی به تأثیرات و پیامدهای گسترده جنگ روسیه است.

بلینکن افزود که جامعه بین‌الملل اکنون باید روسیه را در قبال این توافق مسئول بداند و روسیه را به پایان دادن به محاصره مؤثر بنادر اوکراین ترغیب کرده و اطمینان حاصل کند که کالاهای کشاورزی اوکراین - از جمله غلات و دانه‌های روغنی - به بازارهای جهانی می‌رسند.

روسیه و اوکراین روز گذشته -جمعه- پس از دو ماه مذاکره، توافقنامه‌ امکان صادارت غله از اوکراین را تحت نظارت سازمان ملل متحد و ترکیه در استانبول امضا کردند.

در چارچوب این توافق که در کاخ «دولما باغچه» امضا شد، امکان صادرات جهانی غلات بلاتکلیف در بنادر دریای سیاه که در حال حاضر در محاصره نیروی دریایی روسیه است، فراهم می‌شود.

«رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهوری ترکیه و «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل متحد به‌عنوان میانجی‌گران میان مسکو و کی‌یف، در مراسم امضای این توافق حضور داشتند. وزیر دفاع روسیه و وزیر توسعه اوکراین نیز به نمایندگی از دو دولت درگیر در جنگ، این توافق را امضاء کردند.

این نخستین توافق عمده بین دولت‌های روسیه و اوکراین از زمان آغاز درگیری‌ها در ماه فوریه است اما هنوز هیچ نشانه‌ای از پیشرفت در مواردی که بتواند منجر به برقراری آتش‌بس شود وجود ندارد.

 

کلمات کلیدی: آمریکا بلینکن
ارسال نظر
آخرین اخبار